jueves, 20 de enero de 2011

20-1-11

Ens hem adonat que la fotografia de l'aeroport se suposa que estava feta a les 4:30 i per tant no hauria d'haver-hi el sol resplendent que hem deixat. Per este motiu, hem fet una altra foto on apareixem dins de l'aeroport de València. Són les mateixes fotografies però amb una altra il·luminació que s'ajusta més a l'hora. El resultat ha sigut aquest:

De les fotografies de l'apartament s'han encarregat nostres companyes. Nosaltres ens hem centrat en el primer dia. Hem continuat amb una foto on apareixem en l'eixida d'un supermercat d'Amsterdam: Albert Heijn.
Hem utilitzat una fotografía on apareixem Julia i jo. Ens hem seleccionat per 'Rastre', ens hem recalibrat i afegit en l'eixida.


Supermercat Albert Heijn

Ens hem afegit una bolsa en les mans.

L'hem seleccionada per Rastre, hem clonat les marques que tenia de la fotografía original i l'hem recalibrada acoblant-la a les nostres mans.El resultat de tot ha sigut:

A banda d'aquesta hem realitzat una altra on eixim en l'interior del supermercat. Hem utilitzat una fotografia d'uns estants i una altra on apareixíem Nazaret i jo. Ens hem seleccionat per Rastre, hem canviat il·luminació i l'hem ajustat perquè no es notara. El resultat ha sigut aquest:


Hem començat altra on apareixem en les finestres de l'avió però no ens ha donat temps. Demà continuarem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario