jueves, 16 de febrero de 2012

16.2.12

En la classe d'ahir i de hui hem estat optimitzant el treball. En primer lloc hem tornat a veure la presentació des del principi per a corregir les fallades. Una vegada corregits, hem tret les conclusions que hem afegit en l'última diapositiva.



Mentres Luis ha estat fent un word amb les conclusions d'una forma més extensa que anàvem a afegir a la presentació a través d'un link. Finalment hem optat per afegir la informació en la diapositiva sense posar l'enllaç ja que deia les mateixes paraules. També hem modificat alguns errors que teníem en:





I en la diapositiva final hem posat el títol de Treball realitzat per juntament amb una fotografia que ens vam fer ahir en la classe de física. Hem estat provant formats i colors perquè es veren ben els noms. I finalment, perquè no quedara tan apagat volíem posar animacions en les diapositives i alguns títols, i és el que hem fet en la diapositiva inicial, posant el títol en moviment. I en l'última posant els noms també perquè aparegueren en un ordre en fer clic. Ho hem aconseguit amb l'opció




El resultat del treball ha estat bé, hem tret conclusions i hem treballat, com sempre,  en equip. No hem tingut molta dificultat amb el programa. Demà més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario