jueves, 26 de abril de 2012

26.4.12

Durant tota aquesta setmana hem estat treballant en les diferents coses de la graduació. Ens hem dividit en grups per a treballar d'una forma més còmoda, i amb açò repartit les tasques. Un grup és el de Rubén i Inés, que s'encarregaren de realitzar el powerpoint amb les fotos de xicotet i major, i a més una que seleccionaren de cadascun dels tuentis de les persones de les dues classes. Aquest el ficarem quan cadascú puje a l'escenari, . Un altre grup són Luis i Veri, que realitzaren els crèdits i algo més, que no sé exactament el que és. Després Nazaret i Patricia, que s'encarregaren d'escriure un discurs, que més tard, llegirem tots i ho gravarem, triant dues o tres paraules de cadascun i finalment unint-ho. I per últim, Gregorio, Alberto i jo que hem de fer el powerpoint de fotos. Encara que també tenim la possibilitat d'utilitzar altres programes perquè resulte més amé, ja veurem si la setmana que ve podem començar. 
Vam crear un tuenti on agreguem a la gent de les dues classes perquè pogueren etiquetar fotos, i així utilitzar-les directament per al video. 






Ens hem encarregat d'eliminar aquelles que no complien les condicions, i d'apuntar en un paper les vegades que apareixia cada persona. També Ricardo ens ha passat les fotos de totes les convivències, i hem seleccionat unes quantes.
Ara que més o menys sabem les vegades que apareix cadascú, començarem el projecte el dilluns.

No hay comentarios:

Publicar un comentario