miércoles, 23 de marzo de 2011

23-3-11

Hui hem acabat el que ens quedava del SEGON DIA:
-(4:24-4:45):Ens va sorprende el barri roig. Pensem que hi ha dos clases de visitants: els que venen buscant cultura i els incitats pel costat oscur de la ciutat d’Amsterdam.
-(4:45-5:06):Seguidament d’açó vam dinar en el restaurant Greetje.

Hem tingut que traduir el menú de la comida d'aquest dia i això quasi ens ha portat la resta de la classe, encara que hem de simplificar-ho ja que no te sentit i no ens dona temps a tot. Traduit literalment al castellà ha quedat així:
Nazaret es va demanar un
Filete asado de Holanda Septentrional de pollo de color azul con la verdolaga invierno galleta de patata y una luz de curry Sauca
Sara va optar per
Asado de jabalí salvaje cortar con la mezcla de pera ESTOFADO de papa y salsa de miel de brezo
Julia va menjar
Conejo estofado con vinagre y voluminosos patatas fritas y salsa de manzana casera
i Mónica
Asado de carne de vacuno una bordelesa la con puré de papas y las zanahorias amarillas

Ens hem botat el que quedava d'aquest dia i hem començat el QUART DIA:
-(7:15-7:27):El dia 26 de febrer per aprofitar que encara teniem llogat el cotxe van anar a visitar Gent i Edam, ja que eren una de les ciutats més boniques d’aquest espai. Primer ens vam dirigir cap a Gent.
-(7:28-8:06):Vam visitar el Pont de San Miguel. T’enrecordes del Castell dels Comtes de Flandes i del Moll de les Herbes i dels Grans, el passeig pel barri Partesol, per no parlar de tota la gent que hi havia en el Mercat artesanal on vam anar caminant.
-(8:24-8:27):En segon lloc ens vam dirigir cap a Edam, la ciutat dels formatges.


Demà esperem acabar-ho.

No hay comentarios:

Publicar un comentario