lunes, 14 de febrero de 2011

14-2-11

Hui hem començat a realitzar les fotografies del quart dia. Una ha sigut en el fons de la fortalesa d'Edam. Hem utilitzat quatre fotos nostres on apareixem en diferents posicions recolzades per a després afegir-les en la muralla i donar l'efecte.




La fortalesa d'Edam


Per a realitzar-ho hem seguit els mateixos passos de sempre. Ens hem seleccionat per 'Rastre' de cada una de les fotografies. Ens hem afegit una per una i hem anat recalibrant per a ajustar-les en l'espai i veient on quedava millor cadascuna. Una vegada realitzat açò hem modificat la il·luminació per a enfosquir-li i també se l'hem afegit al fons. Després hem unit i el resultat ha sigut aquest:



També en realitzat un segon muntatge. Ací apareixem en l'església d'Edam. Per a açò hem utilitzat una fotografia on apareixem les quatre:



L'Esglèsia d'Edam (Grote Kerk)

Aquest ens ha costat més ja que el programa Ulead se'ns ha tancat unes quantes vegades i no ens donava temps a guardar i hem hagut de repetir la selecció diverses vegades, i també perquè havien molts buits que sostraure i per això ens ha portat la resta de la classe. Però hem pogut finalment afegir-la a la fotografia de l'Església i hem canviat la il·luminació de la nostra foto i també la del fons. Al final el resultat ha sigut aquest:



Hem començat a seleccionar altra fotografia que la continuarem demà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario