miércoles, 16 de febrero de 2011

16-2-11

Hui només ens ha donat temps a realitzar una fotografia. Hem acabat el tercer dia i el pròxim dia començarem el següent i últim. L'última imatge ha sigut en Edam, amb els formatges. Apareixem amb Edam de fons i nosaltres agafant el formatge que acabem de comprar.


Per a realitzar açò hem utilitzat una fotografia on apareixem amb els braços com a gerres. Ens hem seleccionat, ens hem afegit en la imatge, ens hem canviat la il·luminació. I hem tingut dificultat, ja que el cap de Mónica no quedava del tot bé. Per això hem seleccionat per Rastre el seu cap, i li hem afegit contrast.
Una vegada canviat el contrast i il·luminació de totes nosaltres ens hem unit. Hem obert una altra imatge, la del formatge i l'hem seleccionat Per color ja que apareixia en un fons blanc. Després l'hem afegit a la imatge on ens trobàvem nosaltres.
Per a posar-nos-ho en els braços ho hem recalibrat i ajustat seleccionant abans un tros de bufanda en el meu cas, un tros de jaqueta en el cas de Julia, i part dels braços en el de Monica. Així hem aconseguit que donara l'efecte que l'estàvem agafant. Ho hem unit tot i l'hem finalitzat.
Aquest ha sigut el resultat:


Demà més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario