jueves, 17 de febrero de 2011

17-2-11

Avui hem realitzat una fotografia on apareixem en el metre d'Amsterdam amb maletes. Eixim amb expressió de tristesa ja que és un dels últims moments del viatge. Hem utilitzat aquesta imatge:




Per a açò hem ens hem seleccionat de la imatge, ens hem recalibrat i ajustat a la dreta del fons original. Després hem utilitzat les maletes de la primera imatge que vam fer, que al tenir-lo guardat en UPX hem pogut copiar-les i pegar-les sense cap dificultat. Després les hem afegit a l'esquerra de la fotografia i els hem donat Nitidesa. Hem canviat la il·luminació de la nostra foto i del fons. I el resultat ha sigut aquest:



Una vegada acabat aquest hem realitzat altre projecte on apareix un marcador del cotxe que anem a llogar a 100 de velocitat. Nosaltres volíem posar-lo a 200 i per a açò hem obert la imatge i al principi hem format un 2 amb l'ajuda del 1, seleccionant una de les seues parts i clonant el restant però després ho hem modificat i hem utilitzat el 0 també seleccionant una part però ens ha quedat bastant millor. El resultat ha sigut aquest:





Ens queda una imatge dins del cotxe que no se sap si la farem. El més segur és que el següent dia començarem el powerpoint.

No hay comentarios:

Publicar un comentario