martes, 15 de febrero de 2011

15-2-11

Hui hem realitzat les últimes fotos del tercer dia. Apareixem en una primera en el Mercat Artesanal d'Edam. Per a açò hem utilitzat una foto on apareixem amb expressió d'aclaparament, i el fons la gent, i botigues de flors.


No hem tingut cap dificultat. Ens hem seleccionat d'una vegada, sostraient les parts de carrer i després ens hem afegit en la imatge. Hem seleccionat un tros de flors per a superposar-les damunt dels nostres peus. I finalment hem canviat la il·luminació de la imatge i de nosaltres. També hem seleccionat la cara de Julia ja que tenia una il·luminació diferent de la resta, i ho hem fet a banda afegint-le al seu cap més perquè s'igualara. El resultat ha sigut aquest:



Hem realitzat altra fotografia en el Barrio Parteshol. On apareix un carrer i nosaltres caminant. Per aquesta hem utilitzat una fotografía on apareixíem Julia i jo mirant a càmera i Mónica i Nazaret d'esquena.


Tampoc hem tingut cap dificultat. Ens hem seleccionat, afegit i després hem canviat la il·luminació junt amb la del fons. En la part on apareixem Julia i jo hem pujat la brillantor ja que apegava el sol i en la part de Mónica i Natzaret hem posat un xicotet contrast.
El resultat ha sigut:



Una tercera imatge on apareixem en Edam. Estem en una plaça, i per a això hem utilitzat una imatge on apareixem amb els braços oberts. De fons les cases i botigues d'Edam.


Ens hem seleccionat una a una. Per a col·locar-me hem seleccionat la planta i l'hem superposat damunt tapant les meues cames perquè fera la sensació que em trobava darrere. Una vegada seleccionades, hem canviat la il·luminació de totes inclòs del fons. La il·luminació del cap de Julia i de Natzaret no ens ha quedat molt bé. Si ens dóna temps modificarem aquestes coses.
El resultat ha sigut aquest:


Demà acabarem l'última foto d'aquest dia i començarem amb el seguent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario