jueves, 10 de noviembre de 2011

10.11.11

En la classe de hui hem continuat amb el treball de grup. Hem eliminat les fórmules de la primera fulla ja que no quedaven bé. Pel que fa a la segona fulla,  hem modificat el format de la taula, afegint a cada columna un color, que es corresponen amb la gràfica d'aquestos valors, per fer-ho d'una manera visible.


Hem modificat algunes fórmules, ja que hem tingut problemes amb el radi que hem posat per unes en metres i per altres en kilòmetres. Al final, llevant la columna que el demanava en kilòmetres en les altres operacions hem afegit *1000 per a canviar-ho. Després hem ficat les fórmules de període i força. Ens hem adonat que el període havien de posar-ho en hores i hem dividit l'operació en /3600.
Al afegir la masa hem comprobat que correctament donavent tots. Mentre hem acabat les representacions gràfiques. Seguint el mateix procediment, seleccionant els valors, anant a la tecla de gràfics, personalitzar, hem triat la mateixa taula per a les tres primeres gràfiques i per a la quarta un gràfic de barres, i hem afegit el títol que marca les relacions de les magnituts representades a cadascuna.


No tindrem classe fins al dijous, així que ja vorem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario