lunes, 7 de noviembre de 2011

7.11.11

Hui he començat amb el problema últim que em va sorgir: El càlcul de la energia cinètica. He tornat a rescriure la fórmula i he afegit els valor utilitzats en la fulla que estava treballant. Al final l'he pogut solucionar. Després d'això, he calculat la velocitat afegint la fórmula corresponent i he modificat ligerament el format i afegit una taula per a que estiguera més ordenat.



Després he pasat a la realització de la taula de valors. Primer de tot he seleccionat els valors que volia que aparegueren i he anat a la botó dels gràfics. Una vegada afegits les dades de la velocitat  he anat a Selecciona el intervalo de fechas- Añadir otro intervalo i he afegit les dades de la columna de la frecuència. Encara que em falta retocar perquè a sols he pogut afegir el títol de velocitat dalt i frecuència baix en l'espai de personalitzar. La gràfica de moment es troba:



En la segona taula, he seleccionat els valors de la columna d'energia cinètica i he realitzat la mateixa operació que en el de dalt afegint la columna dels valors de la velocitat. En aquest no m'ha donat temps a posar-li títol ni ha modificar el color.




Demà hauré d'acabar-ho ja que és l'última classe d'aquest treball.

No hay comentarios:

Publicar un comentario