martes, 8 de noviembre de 2011

8.11.11

Hui he acabat per fi el treball de 'Frecuència umbral' al qual li he modificat el nom, 'Factor relativista'. En primer lloc, m'he adonat de que la energia cinètica en la primera fulla em donava un valor com error, he tingut que afegir una condició ja que quan la frecuència es major que la frecuència umbral no és possible.

Després d'això he canviat les taules de valors, he tornat a començar agafant primer el valor de velocitat- frecuència com vaig explicar ahir, i l'he personalitzada amb el fons verd i la gàfica blava.


He fet el mateix amb l'altra taula de valors, agafant la energia cinètica- velocitat. Per aquesta he triat un fons rosa i la gràfica blava com la primera.


Aquest ha sigut el resultat del treball, encara que he de posar-lo per troços ja que no agafa la pantalla completa.



La resta de la classe hem començat un nou treball. Serà en grups de tres, jo vaig amb Nazaret i Luis. I continuarem treballant amb el googledocs. Les etiquetes utilitzades hauràn de ser: 1, googledocs, excel, treballs.
Hem triat un coordinador, que en aquest cas ha sigut Luis. Ricardo ens ha compartit un document amb la informació, i el que havíem de fer.



Es tracta de càlculs sobre satèlits. Luis l'ha copiat en altra fulla per a compartir-ho amb nosaltres i després de llegir-ho, hem començat a ficar les dades en un nou excel  amb el nom de 'Gravetat satèlits. Naza, Sara, Luis' on treballarem els tres a la vegada.
Cadascú s'ha dedicat a una cosa. Hem introduit les fórmules que anaven a utilitzar, el que havíem de calcular en altra taula i els dos valor que són els que tindrem que introduir per a calcular la resta en un quadre amb format de fons roig. També hem modificat el formatde les magnituts amb tres tons diferents de taronja.


Demà continuarem amb més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario