lunes, 12 de diciembre de 2011

12.12.11

En la classe de hui hem continuat amb el treball 'Notes'.
En la primera fulla, hem modificat el format de fons per a les columnes que no tenien cap condició afegida, i hem optat per un to verd. Hem afegit Format condicional a la columna de 'Calificació final' d'acord amb les notes d'avaluació. Finalment, hem hagut de modificar-ho, i hem canviat el format de lletra a negreta. Després d'açò hem afegit una altra columna 'Resultats', on amb l'ajuda d'un if hem condicionat que apareguera Aprovat o SUSPÉS, per en una altra columna comptar-los amb l'ajuda de la funció countif, obtenint com resultat el nombre de persones aprovades i el nombre de suspeses. A aquesta última taula li hem modificat el format, amb tons grocs. El resultat de la primera fulla 'Avaluació' acabada ha sigut:










En la segona i tercera fulla només hem modificat el format de fons de les columnes, afegint el mateix to verd que es troba en la primera fulla. Hem comprovat el nombre d'alumnes i si concordava amb els suspesos/aprovats i no hem tingut cap problema ja que estava correctament. El resultat de la segona i tercera fulla ha sigut:






En la quarta fulla hem modificat el format de fons de les columnes, afegint tons verds i azulats. Després d'açò, hem tornat a realitzar la gràfica que l'altre dia no teníem correctament. Hem optat per una gràfica de barres en comptes d'una circular que ja havíem d'utilitzar més tard, i la qual era menys apropiada en aquest cas. No sé el que vam fer malament l'altre dia, però avui simplement hem agafat les dades de les dues columnes i donant a la icona de gràfica no hem tingut cap problema en què ens isquera. L'hem posat baix de les taules i aquest ha sigut el resultat de la quarta fulla 'Gràfica de notes':






En una cinquena fulla hem afegit el gràfic de l'últim apartat del treball, es tracta de mostrar en percentatges el nombre d'aprovats i suspesos. Per a açò hem utilitzat la taula de la primera fulla on l'havíem calculat i li hem donat a la icona de gràfica. El resultat de la cinquena fulla 'Disc' és:






Ja hem acabat el treball, ho hem revisat i la veritat que és el que he trobat més fàcil de tots els que hem fet fins ara. He treballat molt bé amb el meu grup una vegada més i demà vorem que fem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario