lunes, 10 de octubre de 2011

10.10.11

Hui hem continuat amb el prezi del sistema planetari. Al principi hem començat cadascuna en el seu ordinador, jo he pasat la informació que habia cercat en casa, i amb l'ajuda de la llibreta de CMC de l'any passat he colocat cada científic amb la seua teoria. Mentres Nazaret en el seu ordinador, ha colocat les definicions de galaxia amb una fotografía, dins d'aquesta ha acercat el zoom i ha ficat la definició de sistema planetari amb altra fotografía i dins d'aquesta la de estrel·la amb la corresponent fotografñia. El resultat ha sigut:





Per altra banda, la informació que havia afegit abans l'hem ordenada amb cadascú dels autors i els hem situat baix del model el qual acceptaven, encara que ens falta molta feina, ja que aquest no va a ser l'ordre definitiu. La informació l'hem afegida dins del marc per a moure amb més facilitat, cosa que després modificarem.




Ricardo ens ha proposat tornar a repetir el primer glogster que vam fer ja que no vam entendre del tot que haviem de presentar-nos digitalment, amb les pagines que visitaven en internet...
Aquesta vesprada l'he fet en la meua casa. I he suprimit la part que tenia de les meues aficions, ja que en aquest treball no era el que hi havia que posar, en lloc d'això he ficat les pàgines que visite, com youtube, cinetube, seriesyonkies, songstraducidas, antena3, cuatro.. i he afegit el twitter com pàgina on estic registrada. L'he acompanyat d'imatges, i en cadascuna de les imatges he ficat l'enllaç corresponent. El resultat ha sigut:


Demà més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario