jueves, 27 de octubre de 2011

27.10.11

Hem continuat amb la fulla dels electrodomèstics. Ricardo ens ha explicat que si volem que totes les dades siguen el mateix criteri anem a: Formato-Número- (2 decimales)
Per altra part si volem que els valor major a 1000 estiguen d'un color i els menors d'altre, per dir un exemple, hem d'anar a Formato- Formato condicional i allí podem canviar-ho. L'hem realitzat i hem pogut vore el resultat.


Els números majors a 1000 els he ficat amb fons taronga i lletra lila i els menors amb fons lila i lletra verda.
Després hem obert altra fulla dins d'aquest i hem copiat la columna d'aparells i d'euros. Per als valors de la potència hem tingut que anar a Editar-Pegado Especial- Pegar solo valores, ja que no es poden copiar els valors si nò és amb aquesta opció.


Després d'això hem obert una tercera fulla dins d'aquesta i amb el botó d'insertar un gràfic, i les dades que havien copiat en el segon hem creat un. He estat barajant les diferents posibilitats però al final he optat per un círcul perque era la manera més clara de vorela informació.


Al acabar el gràfic hem obert un document amb el nom 'Factor relativista'.
Ricardo ens ha dictat un problema de física amb uns datos, per afegir aquestos he tingut alguna dificultat, per que primer no sabia d'on traure'ls ja que copiant directament del document no apareixia res, i segon que encara no sé on estàn les diferents opcions que puc utilitzar en aquest programa.


Demà més i espere que mijor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario