lunes, 31 de octubre de 2011

31.10.11

Hui hem continuat amb la fulla 'Factor relativista'.
He començat a ficar les dades i les diverses operacions. Per això en el document que ens va dictar Ricardo he tingut que afegir els símbols en Insertar- Carácteres especiales- Símbolo- Matemáticas. Les he copiades i aquesta vegada si que m'ha funcionat. He insertad cada operació com sempre, introduint primer el = seguit de  la acció que vull fer. I també en gama he ficat la condició de que si beta és major ho indica que no està acertat amb la frase 'MIRA BIEN LO QUE ESTÁS HACIENDO' que ara m'adone que l'he ficada en castellà. També he arreglat el formato i el resultat ha sigut aquest:


Encara que no estic molt contenta ja que es veritat que no es veu amb molta claredat. Espere agafar agilidesa i poder manejar més bé aquest programa.
Després Ricardo ens ha ficat altre document 'Frecuencia umbral'.


He obert una fulla de càlcul a la que l'he ficat el mateix títol i he començat a ficar les dades. En primer lloc he ficat la frecuència umbral, encara que no he trobat com es posa el subíndice, i l'he deixat escrit. Cinc caselles més baix he ficat la frecuència. I he distribuit la energia umbral, la energia, amb la fórmula corresponent i per últim la longitud d'ona umbral i la longitud d'ona.
He tingut temps per afegir una operació: En la casella d'energia umbral, he ficat el =, i la lletra i el número de la casella corresponent a la frecuència umbral per (*) la constant de Planck. Per a comprobar-ho l'he donat un valor a la frecuència.



En aquesta clase no he fet res més. Demà continuarem amb això i espere poder afegir els símbols i les operacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario