miércoles, 5 de octubre de 2011

5.10.11

En la classe de hui, al principi he tingut dificultats amb el meu ordinador, ja que primer no anava el rató, després no anava el teclat, fins que m'he canviat a altre ordinador no he pogut començar. Quan ho he aconseguit, li he mandat per e-mail a Ricard el treball del prezi de les meues set meravelles acabat. Després Ricard ens ha explicat en que va a consistir el pròxim treball.
També hem d'utilitzar el prezi però aquesta vegada el farem per parelles. Per això amb l'opció de meeting en un prezi nou, li he enviat el URL a Nazaret amb la qual vaig a treballar conjuntament cadascuna en el seu ordinador però amb el mateix prezi, és a dir, ella pot veure com jo manege i viceversa. 
Hem de realitzar una presentació sobre la història del moviment del sistema planetari. Llevant el prezi, hem de realitzar també un glogster que presente el treball del prezi.
Les etiquetes hauràn de ser: 1, prezi, planetas o 1, glogster, planetas. Depenen del que estem fent.
Una vegada ja comprés, hem començat amb el nou prezi. Jo m'he encargat de cercar les fotografíes de tots els científics relacionats amb aquestes teoríes. Les he insertades i Nazaret les ha colocades junt amb el nom i l'any d'aquestos successos. 






Encara que el marc que hem afegit i tota la resta és provisional, ja que no l'hem situat com de veritat volem, tan sols hem insertat l'informació per a tindre alguna cosa per on començar.
El fons l'hem triat blau, ja que pensem que li dona sensació de cel, i com es tracta d'un tema que té a vore amb l'univers, l'espai ens anem a quedar amb aquest color. La lletra que hem utilitzat per als títols secundaris és Gentium Italic en color blau oscur per a no confondre amb el fons, i per al text hem triat la lletra J.D. Handwriting en color taronga.
També hem ficat el títol amb la lletra Corial en color groga. 


Ara acabe d'adonar-me que l'hem ficat en castellà. Demà el cambiaré, i espera que avançem una mica més. Ja tenim algunes idees.

No hay comentarios:

Publicar un comentario