jueves, 6 de octubre de 2011

6.10.11

Hui hem estat treballant en el projecte que ahir va explicar Ricardo. Per començar ens hem ficat Nazaret i jo en un mateix ordinador per a treballar en el glogster que havia de presentar el prezi. Hem insertat de fons una fotografía del sistema planetari:


Després hem afegit els diferents retrats dels científics, i l'hem posat un marc, el mateix per a tots, en el qual baix hem ficat el nom de cadascú. La lletra que hem utilitzat ha sigut            i de color negre. El tamany ha sigut 41 ja que s'ajustava be a totes.








També hem ficat el títol, per al qual hem utilitzat la lletra en color groc a conjunt amb l'ombra del marc que hem triat, és de la secció Retro i l'hem canviat el color de groc a verd com es pot veure:


En el glogster hem deixat de treballar, ja que necesitarem portar informació de les teoríes que defensaven cadascú, el farem el pròxim día, es a dir, el dilluns.
Després d'això hem anat al prezi, i ja ens hem posat cadascuna en el seu ordinador. Al principi hem tingut problemes perque al entrar jo, no apareixa els retocs de Nazaret i viceversa. L'hem provat de diverses maneres i finalment ho hem aconseguit.


No hem avançat molt, ja que ens hem quedat cercant més fotografíes i cercant també informació. No hem tingut temps de rés més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario