martes, 4 de octubre de 2011

4.10.11

Hui he finalitzat el prezi de les meues set meravelles. Al principi hem tingut algunes dificultats amb el servidor, però després de mitja classe sense fer res, hem pogut començar.
En primer lloc he insertat l'última fotografía a la segona meravella. Ha sigut aquesta, l'he tinguda que agafar d'una red social, encara que he hagut de imppnt i copiar-la en el paint per a poder-la guardar. També he afegit una frase que combina amb les anteriors a aquesta meravella ,amb la mateixa lletra, Serifa Light en taronga i el marc verd.


Per continuar, he acabat la meravella séptima, on he insertat el vídeo de la pel·lícula 'A tres metros sobre el cielo', l'he agafat del youtube. He ficat una primera imatge on apareixen Babi i Hache, conjuntament amb una oració en lletra Serifa Ligth en taronga.


En segon lloc, el vídeo amb altra frase també amb la mateixa lletra i color.



Una vegada acabades les set meravelles, he retocat el títol de totes aquestes i he canviat la lletra i el color, he utilitzat Myriad Pro, en color blau. I els títols han quedat així:








Per finalitzar, he ficat una frase per acabar el recorregut, on dins de la lletra 'o' d'aquesta es troba el títol de les set meravelles.



I el resultat final de tot el prezi és:



M'agrada treballar amb aquest programa. No he tingut moltes dificultats per a saber utilitzar-ho, i el resultat crec que m'ha quedat prou be.
Demà començarem altre prezi per parelles, avore el que ens espera. De moment, al començar la classe li mandare el treball que hui no he tingut temps.

No hay comentarios:

Publicar un comentario