lunes, 24 de octubre de 2011

24.10.11

Hui hem acabat per fi el prezi. Hem afegit els últims retocs. En primer lloc, el video de conclusió que vam  fer, que es trobava en el youtube pujat per Nazaret.


Hem tingut dificultats al principi perque el programa Corel, no permitia cortar el video correctament, sino que es tallaba als 24 segons. Hem hagut d'utilitzar el programa MovieMaker, que no ens ha ficat pegues. Hem llevat el principi on encara no parlavem, i l'hem deixat fins acabar la conclusió pel segon. L'hem afegit al costat de Newton, en un tamany més gran perquè seguira el criteri d'ordenació dels altres quadros.


També hem revisat el conjunt del prezi, reproduint-lo i hem corregit algunes coses del path i afegit requadros a les fotos que ens quedaven. El resultat final ha sigut aquest:


Pel que fa al glogster, he esborrat les definicions que l'altre día habia ficat dels models, i he canviat el quadres que enmarcaben les fotografíes. He utilitzat un marc negre que es trobava en la secció de gòtic. Per altra banda, he ficat cada autor amb el seu nom i la seua fotografia corresponent amb el seu model també seguint el criteri d'ordenació del prezi pero menys marcat degut a el poc espai.
He estat provant diversos títols però al final m'he quedat amb el que tenia, ja que no trobava altre mitjor.
El resultat ha sigut aquest:


Demà ja l'entregarem i avore que projecte ens espera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario