martes, 18 de octubre de 2011

18.10.11

Hui estic contenta perquè hem avançat prou. Mentres Nazaret cercava fotografíes dels models que ens quedaven, i de la mitologia que voliem ficar, jo he estat treballant en el prezi afegint zoom als autors
a mesura que anaven estant cap a la dreta. Ja que el que nosaltres volíem era que el primer començara amb un zoom menor i s'anara engrandint fins a l'últim, on volem afegir el vídeo nostre que farem demà. Hem treballat més que res en la mitologia, en primer lloc la mitologia occidental amb tres fotografies, que després hem enmarcat en un quadre azul com la resta.




També la mitologia xinesa amb una fotografia que mostrava com era la seua teoria respecte a la situació de la Terra. Després la mitologia grega, amb una a soles i finalment la mitologia nòrdica i la mitologia romana. També havíem afegit el creacionisme però aquesta teoria no entrava exactament en mitologia així que l'hem suprimida.







Cada una de les mitologies les hem emmarcat en un quadre blau, la lletra per a designar quina era és Myriad Pro en color rosa, i el text amb la lletra Serifa Light en color verd-groga. 
A Aristóteles li hem afegit una foto del seu model en l'interior de la O junt amb la definició que abans es trobava.




A Ptolomeo en la paraula epicicles, en la lletra 'c' també li hem afegit una foto del model que ell descrivia.




En Copérnico també hem ficat la fotografía del seu model baix de la seua definició, en l'interior de la lletra 'o'.




En Tycho Brahe a part de designar el seu model geoheliocèntric hem ficat una fotografía a l'interior de la 'c'. 




En això no tenim cap dificultat ja que a soles insertem la fotografia amb la opció que hi ha a l'esquerra i la minimitzem fins que la podem introduir en una de les lletres.
A Kepler ens falta una foto de cadascuna de les seues lleis perquè si nò queda molt buit.
Hui tampoc hem tocat el glogster, demà és en teoría l'últim dia, i hauríem d'acabar-ho tot. Ja vorem si podem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario